Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Garuose virti žalieji smidrai su virtų kiaušinių padažu
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
-
kiaušiniai3 vnt.
-
garstyčios1.5 šaukštelis (-iai)
-
aliejus80 ml
-
žalumynai (krapai, petražolės)1 ryšulėlis (-iai)
-
marinuoti agurkai3 vnt.
-
kaparėliaiPagal skonį
-
vorčesterio padažas1.5 šaukštas (-ai)
-
žalieji smidrai500 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išvirkite kiaušinius
Į trintuvą sudėkite 2-3 virtus kiaušinių trynius
Įdėkite garstyčių ir viską išmaišykite
Įpilkite aliejaus
Maišykite, kol gausite majonezą primenančią masę
Kiaušinių baltymus susmulkinkite ir įmaišykite į naujai paruoštą padažą
Susmulkinkite žalumynus (krapus, petražoles) ir raugintus agurkus, taip pat saują kaparėlių
Viską supilkite į padažą ir įberkite druskos pagal skonį
Įmaišykite Worcestershire padažą
Nulupkite 500 g žaliųjų smidrų ir sudėkite į verdantį vandenį su 2 žiupsneliais druskos
Žaliuosius smidrus virkite 2 minutes
Papuošimui ir skoniui galima pabarstyti citrinos žievelės