Gnocchi su porų-krapų padažu
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Bulvių virtiniai „Gnocchi“500 g
-
Svogūnai1 vnt.
-
Česnakai3 skiltelė (-ės)
-
Porai1 vnt.
-
Sojos gaminys maisto gaminimui500 ml
-
Citrinos0.5 vnt.
-
Švieži krapai1 ryšulėlis (-iai)
-
Druska1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Svogūną ir porą supjaustykite smulkesniais gabalėliais, česnako skilteles sutarkuokite smulkia tarka.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite svogūnus 2-3 minutes, kol suminkštės.
Suberkite porus, česnaką ir patroškinkite dar 2 minutes.
Supilkite sojų gaminį, citrinos sultis ir smulkintus krapus.
Padažą troškinkite 4-5 minutes, kol jis šiek tiek sutirštės.
Įberkite druskos pagal skonį.
Tuo tarpu bulvių virtinius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir patiekite su padažu.