Granola su migdolais ir karamelizuotais obuoliais
-
Gaminimas 15min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Avižiniai dribsniai100 g
-
Grikių dribsniai RIMI50 g
-
Migdolų riekelės RIMI50 g
-
Klevų sirupas1 šaukštas (-ai)
-
Obuoliai150 g
-
Cinamonas1 šaukštelis (-iai)
-
Jogurtas be laktozės RIMI FREEFROM4 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pasigaminkite savo musli ir mėgaukitės nuostabiais pusryčiais!
Įkaitintoje keptuvėje paskrudinkite avižinius dribsnius ir pjaustytus migdolus. Kai jie taps auksinės spalvos, suberkite grikių dribsnius ir dar šiek tiek paskrudinkite, tada viską atvėsinkite.
Nuplaukite ir nulupkite obuolius, supjaustykite juos griežinėliais.
Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite obuolių skilteles, įpylę šiek tiek vandens.
Kai obuoliai taps skaidrūs, įpilkite klevų sirupo ir cinamono, kad karamelizuotųsi.
Karamelizuotus obuolius atvėsinkite ir patiekite su jau paruoštais dribsniais ir jogurtu.