Griliuje keptų paprikų salotos
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
paprika2 vnt.
-
svogūnas1 vnt.
-
česnakas1 skiltelė (-ės)
-
petražolės1 ryšulėlis (-iai)
-
vyno actas1 šaukštas (-ai)
-
aliejus2 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
aitrieji pipiras1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išimkite iš paprikų sėklas, jas kepkite griliuje kol apkeps išorė. Atvėsinkite ir nulupkite degėsius.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną plonais žiedais. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite čili pipirą. Tada susmulkinkite petražoles.
Supjaustykite keptas griliuje paprikas į keturias dalis. Sumaišykite jas su čili pipiru, svogūnu, česnaku, petražolėmis. Apipilkite actu ir aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais.