Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Grill teriyaki portabelo grybai
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Portabella grybai4 vnt.
-
TERIJAKI padažaspagal skonį
-
Česnakai4 skiltelė (-ės)
-
Čiobrelis1 ryšulėlis (-iai)
-
Rozmarinas1 ryšulėlis (-iai)
-
Sviestas
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Ožkų sūris100 g
-
Smidrai1 ryšulėlis (-iai)
-
Sviesto gabalėlis
-
Citrinos0.5 vnt.
-
Žalumynai1 ryšulėlis (-iai)
-
Vyšniniai pomidorai RIMIpagal skonį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nusivalome grybus, nugnybiame kotelį ir nuvalome odeles.
Pasmulkiname česnako skilteles, ištepame grybus teriyaki padažu, įdedame česnako, druskos ir pipiro bei šviežių prieskoninių žolelių.
Viską vainikuojame ožkos sūriu ir sviesto gabalėliu.
Grybus gerai suvyniojame folijoje.
Naudojame tris sluoksnius kad grybai viduje gerai iškeptų, o viršus nesudegtų!
Kepame ant karštų žarijų vis pasukiodami apie 20minučių, priklauso nuo grybų dydžio!
Kol kepa grybai pasiruošiame paprastas smidrų salotas!
Sumedėjusią smidrų dalį nupjauname, o pačius smidrus guldome ant grotelių.
Gausiai apdovanojame juos sviesto gabalėliais.
Beriam druskos ir skaldyto pipiro, kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda, užbaigiame su daaaug cutrinos sulčių.
Guldome į lėkštę kartu su pjaustytais pomidoriukais ir žaluma.
Traukiame grybus iš folijos, išsirenkame sukepusias prieskonines žoleles ir skanaujam!
Panašūs receptai
Pagrindinis ingridientas
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša
Bulvės
Mano šeimai
Gaminame su vaikais