Grybų rizotas
-
Gaminimas 1h
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Baltieji svogūnai RIMI2 vnt.
-
Česnakai3 skiltelė (-ės)
-
Grybai250 g
-
Čiobrelis5 g
-
Ekologiško daržovių sultinio I LOVE ECO kubeliai2 vnt.
-
Baltasis vynas150 ml
-
Sūris Selection by Rimi Parmigiano Reggiano50 g
-
Sviestas RIMI BASIC30 g
-
Petražolės15 g
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Alyvuogių aliejuskepimui
-
Sojų padažas1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Už lango krentant lapams, o saulei vis labiau slepiantis už debesų - norisi kažko šilto ir jaukaus. Tokiomis rudens dienomis renkuosi kreminį, šiltą ir skanų grybų rizotą, pagardintą šviežiai tarkuotu parmezanu ir žalumynais. Receptas - restorano lygio, o viską labai lengvai pasiruošite savo namuose.