Gvakamolė

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Gvakamolė

Ingredientai

  • Avokadai
     3 vnt.
  • Šviežiai išspaustos žaliųjų citrinų sultys
     1 šaukštas (-ai)
  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Česnakai
     1 skiltelė (-ės)
  • Pipirai RED CAYENNE
     0.5 vnt.
  • Avietiniai pomidorai
     1 vnt.
  • Kalendros
     0.5 ryšulėlis (-iai)
  • Druska ir pipirai
      Pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Gvakamolė puikiai tinka patiekti su ant grotelių kepta mėsa. 

Avokadus perpjaukite, išimkite kauliukus ir išskobkite minkštimą. Supjaustykite minkštimą mažais gabalėliais arba susmulkinkite iki lygios masės.

Labai smulkiai sukapokite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką, pomidorą ir kalendrą. Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite druska bei pipirais.

Prieš patiekdami palikite šaldytuve trumpai atsiskleisti skoniui.

Panašūs receptai

Rabarbarų čatnis

45min • Vidutinis

Takai su lėtai troškinta mente

1h 30min • Vidutinis