Įdaryta vištienos krūtinėlė su Parmos kumpio kloste
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
viščiukų broilerių filė (krūtinėlė)500 g
-
žaliasis pesto padažas4 šaukštelis (-iai)
-
saulėje džiovinti pomidorai4 vnt.
-
Parmos kumpio juostelės8 vnt.
-
alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Keturias vištienos krūtinėlių puseles aštriu peiliu įpjaukite taip, kad kiekviena turėtų po nedidelę kišenėlę per visą ilgį. Į kiekvieną jų dėkite žaliojo padažo ir, jei reikia, sutvirtinkite mediniu smeigtuku.
Ant krūtinėlės viršaus dėkite iš aliejaus išimtus bei šiek tiek pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus. Gautą kepsnelį įvyniokite į dvi plonas Parmos kumpio juosteles ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Galiausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!