Įdarytas kopūstas

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Fasuotos petražolės
      pagal skonį
  • Smulkintos kiaulienos ir jautienos faršas RIMI BASIC
     500 g
  • Mėgstami prieskoniai
      pagal skonį
  • Pasterizuota grietinėlė RIMI
     200 ml
  • Aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Grietinėlė RIMI BASIC
      pagal skonį
  • Vanduo
      pagal poreikį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sumaišyk petražoles, mėsos faršą, prieskonius ir grietinę.
Kopūste išpjauk skylę.
Išpjovas sudėk ant kepimo skardos. Ant jų uždėk kopūstą.
Prikimšk kopūstą mėsos mase.
Uždenk kopūstą folija.
40 minučių kepk 190 °C temperatūroje.
Nuimk foliją ir kepk dar 50 minučių.
Patiekdamas užpilk šiek tiek grietinėlės ir apibarstyk krapais ar kitomis mėgstamomis žolelėmis.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuno kepsneliai

30min • Lengvas