Imbierinis putojantis kokteilis su granatais ir ananasais
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
imbierinis gėrimas ROCHESTER DARK GINGER400 ml
-
putojantis nealkoholinis baltasis vynas300 ml
-
granatų sultys100 ml
-
granatas5 šaukštas (-ai)
-
ananasaspapuošimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išlukštenkite granato sėklas. Galite išbandyti tokį būdą: granatą perpjaukite pusiau ir apvertę puseles daužydami mediniu šaukštu per žievę iškratykite sėklas.
Dalį ananaso supjaustykite smulkiais kubeliais, o vieną griežinėlį supjaustykite į 4 dalis (bus papuošimui).
Giliame inde išmaišykite visus ingredientus (pasilikite dalį ananaso papuošimui).
Gėrimą išpilstykite į aukštas taures. Jų kraštus papuoškite ananasų griežinėliais. Gėrimą patiekite šaltą.