Imbierinių meduolių skonio košė

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Imbierinių meduolių skonio košė

Ingredientai

  • Avižų dribsniai
     100 g
  • Meduolių prieskoniai
     3 šaukštelis (-iai)
  • Vanduo
     200 ml
  • Pienas
     200 ml
  • Medus
      pagal skonį
  • Šviežios spanguolės
     4 šaukštas (-ai)
  • Gliaudyti migdolai RIMI
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Košę išvirkite pagal nurodymus ant pakelio (skysčio ir dribsių kiekis gali skirtis nuo nurodyto recepte). Pagardinkite meduolių prieskoniais ir medumi.
Patiekite dubenėliuose su spanguolėmis (arba bruknėmis) ir smulkintais migdolais.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Naminė granola

40min • Lengvas