Imbierinių sausainių namelis
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
imbierinių sausainių tešla500 g
Namelio sujungimas
-
cukrus300 g
glajus puošybai
-
cukraus pudra400 g
-
Laisvai laikomų vištų kiaušiniai RIM1 baltymas
-
spirito actas1 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Atspausdinkite namo dalis iš čia ir iškirpkite.
Susoje keptuvėje, ant vidutinės ugnies, išlydykite cukrų namelio lipdymui. Cukrus turi būti visiškai išsilydęs ir šviesiai rudos spalvos. Palikite keptuvę ant silpnos ugnies, kol lipdote detales, kad cukrus nesukietėtų.
Sumaišykite cukraus pudrą, kiaušinio baltymą ir spirito actą glajui. Elektriniu plakikliu plakite, kol glajus sukietės. Supilkite glajų į konditerinį maišelį. Papuoškite namelį glajumi.