Itališki užkandžiai
-
Gaminimas 5min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Pecorino sūris200 g
-
Alyvuogės400 g
-
Marinuoti artišokai200 g
-
Saulėje džiovinti pomidorai200 g
-
Prosciutto kumpis160 g
-
Įdarytos paprikos300 g
-
Kaparėliai100 g
-
Prancūziškas batonas1 vnt.
-
Alyvuogių aliejuspagal skonį
-
Česnakai1 skiltelė (-ės)
-
Rozmarinas1-2 šakelės
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įjunkite orkaitę grilio režimu 220 laipsnių temperatūroje.
Groteles įstatykite į viršutinę tvirtinimo vietą.
Batoną supjaustykite plonais griežinėliais.
Batoną apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite rozmarinu.
Kepkite, kol riekelės bus traškios.
Jei batonas yra be česnakinio įdaro, įtrinkite česnaku.
Supjaustykite sūrį.
Visus ingredientus išdėliokite ant didelės lėkštės, lentelės ar į nedidelius indelius.
Skanaus!