Japoniška MISO sriuba

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
Japoniška MISO sriuba

Ingredientai

  • vanduo
     1.5 l
  • sojų pasta (MISO)
     3 šaukštas (-ai)
  • tofu
     200 g
  • svogūnų laiškai
     10 g
  • jūrų dumbliai
     1 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Vandenį užvirkite puode. Dėkite sojų pastos, išmaišykite. Tada suberkite kubeliais supjaustytą tofu ir pavirkite 2 minutes. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, pabarstykite susmulkintų svogūnų laiškų ir jūrų dumblių.

Panašūs receptai

Moliūgų karis

50min • Lengvas

Terijaki tofu dubenėlis

20min • Lengvas