Japoniška ramenų sriuba su jautiena
-
Gaminimas 25min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
aliejus3 šaukštas (-ai)
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
imbiero šaknis20 g
-
jautienos sultinys2 l
-
sojų padažas2 šaukštas (-ai)
-
ryžių actas2 šaukštas (-ai)
-
salotos PAK CHOI (Kininiai bastučiai)1 pakuotė (-ės)
-
Shiitake grybai (Šiitake)100 g
-
makaronai „Udon“600 g
-
jautiena400 g
-
kiaušiniai2 vnt.
-
svogūnų laiškai5 g
-
sezamų sėklos2 šaukštas (-ai)
-
jūrų dumbliai0.5 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ant vidutinės kaitros įkaitinkite puodą su 2 šaukštais augalinio aliejaus. Suberkite susmulkintą česnaką ir tarkuotą imbiero šaknį.
Ant vidutinės kaitros įkaitinkite keptuvę su 1 šaukštu aliejaus. Įdėkite jautienos kepsnį ir kepkite iš abiejų pusių po 3–4 minutes. Iškeptą kepsnį supjaustykite plonomis juostelėmis.