Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Jautienos kepsnys su datulių padažu
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Kepsnys
-
Jautienos kepsnys SELECTION BY RIMI400 g
-
Druska
-
Pipirai
-
Aliejus (kepimui)1 šaukštas (-ai)
-
Sviestas RIMI2 šaukštas (-ai)
-
Aliuminio folija RIMIpagal poreikį
Padažas
-
Šviežios datulės SELECTION BY RIMI6 vnt.
-
Fasuotas rozmarinasšakelė
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Apelsinai (šviežiai spaustos sultys)1 vnt.
-
Šviežiai tarkuota apelsino žievelė
-
Sviestas RIMIpagal skonį
-
Padažas su saulėje džiovintais pomidorais SELECTION BY RIMIpagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pagardinkite kepsnių gabalėlius druska ir pipirais.
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir išlydykite sviestą.
Apkepkite kepsnį iš abiejų pusių, tada suvyniokite į foliją, kad pailsėtų.
Tuo tarpu paruoškite padažą. Susmulkinkite datules, rozmariną, česnaką.
Nutarkuokite apelsino žievelę ir išspauskite apelsino sultis.
Viską dėkite į keptuvę, supilkite saulėje džiovintų pomidorų padažą ir folijoje susikaupusias kepsnio sultis.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, grybais, salotomis ar bulviu koše.