Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Jautienos kepsnys su salotomis ir garstyčių-medaus padažu
-
Gaminimas 15min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Jautienos antrekoto kepsnys2 vnt.
-
Salotų mišinys300 g
-
Ridikėliai125 g
-
Raudonieji svogūnai1 vnt.
-
Daigai100 g
-
AliejusKepimui
Padažui
-
Meduspagal skonį
-
GarstyčiosPagal skonį
-
AliejusPagal skonį
-
Šviesusis sojų padažas RIMIPagal skonį
-
Druska ir pipiraiPagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Prieš kepant jautieną palaikykite ją kambario temperatūroje bent vieną valandą. Gerai įkaitintoje keptuvėje iškepkite jautienos antrekoto kepsnius. Pagardinkite prieskoniais. Leiskite mėsai „pailsėti“.