Jautienos kepsnys su salotomis ir garstyčių-medaus padažu

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Jautienos antrekoto kepsnys
     2 vnt.
  • Salotų mišinys
     300 g
  • Ridikėliai
     125 g
  • Raudonieji svogūnai
     1 vnt.
  • Daigai
     100 g
  • Aliejus
      Kepimui

Padažui

  • Medus
      pagal skonį
  • Garstyčios
      Pagal skonį
  • Aliejus
      Pagal skonį
  • Šviesusis sojų padažas RIMI
      Pagal skonį
  • Druska ir pipirai
      Pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Prieš kepant jautieną palaikykite ją kambario temperatūroje bent vieną valandą. Gerai įkaitintoje keptuvėje iškepkite jautienos antrekoto kepsnius. Pagardinkite prieskoniais. Leiskite mėsai „pailsėti“.

Kol mėsa „ilsisi“ paruoškite salotas, nuplaukite salotų lapus ir daigus, supjaustykite ridikėlius ir svogūnus.
Sumaišykite visus padažo ingridientus.
Kepsnį patiekite su salotomis, apipilkite padažu.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

„Vieno puodo“ troškinys

1h 30min • Vidutinis