Jogurtas su keptais obuoliais, riešutais ir razinomis
-
Gaminimas 40min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
Natūralaus jogurtas be priedų, be laktozės380 g
-
Obuoliai4 vnt.
-
Riešutai4 šaukštas (-ai)
-
Mėgstamos razinos4 šaukštas (-ai)
-
Cinamonas4 žiupsneliai
-
Medus4 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes.
Orkaitę įkaitinkite iki 150 ˚C. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite obuolių puseles, pašlakstykite jas medumi ir kepkite 30 minučių.
Kai iškeptos obuolių puselės kiek atvės, sluoksniuodami į indelį dėkite: šiek tiek jogurto, keptų obuolių masės be odelių, razinų ir riešutų, tuomet vėl paeiliui pakartokite visus sluoksnius. Sluoksniuodami įberkite šiek tiek cinamono.
Pastaba: keletą keptų obuolių gabaliukų pasilikite papuošimui.
Kokteilį papuoškite keliomis razinomis, likusiais supjaustytų keptų obuolių gabalėliais ir susmulkintais riešutais.