Juoda duona su kefyru
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
kvietiniai miltai370 g
-
viso grūdo kvietiniai miltai210 g
-
rupūs ruginiai miltai110 g
-
druska1 šaukštelis (-iai)
-
saulėgrąžų sėklos100 g
-
neskaldyti linų sėmenys100 g
-
nesmulkinti džiovinti abrikosai100 g
-
razinos100 g
-
lazdynų riešutai100 g
-
kefyras1 l
-
kepimo milteliai1.5 šaukštelis (-iai)
-
tamsus sirupas200 ml
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.