Juodųjų lęšių sriuba
-
Gaminimas 1h
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
Jautienos mentė400 g
-
Malta paprika1 šaukštas (-ai)
-
Kajeno aitriosios paprikos milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
Kmynai1 šaukštelis (-iai)
-
Česnakų granulės1 šaukštas (-ai)
-
Morkos1 vnt.
-
Pastarnokai1 vnt.
-
Salierų šaknys0.2 vnt.
-
Sviestas2 šaukštas (-ai)
-
Jautienos sultinys3 l
-
Pomidorų pasta1.4 šaukštas (-ai)
-
Juodieji lęšiai220 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Mėsą ir daržoves supjaustykite mažais kubeliais.
Pagardinkite mėsą prieskoniais ir pakepinkite puode su lydytu sviestu.
Suberkite daržoves ir šiek tiek patroškinkite, tada supilkite pomidorų pastą ir sultinį.
Kai sultinys pradės virti, supilkite lęšius ir virkite dar mažiausiai 40 minučių, kol gausis sriubos konsistencija.