Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sumalkite imbierinius sausainius ir supilkite ištirpintą sviestą.
Pyrago formos dugną išklokite kepimo popieriumi.
Paskleiskite sausainių masę tiek ant formos pagrindo, tiek ant šonų, paspauskite!
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir kukurūzų krakmolu, išmaišykite.
Sudėkite kreminį sūrį, grietinę ir įpilkite citrinų sulčių. Viską sumaišykite ir supilkite į formą.
Kepkite 160 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Atvėsinkite, užpilkite kremą ir palikite per naktį sustingti šaldytuve.
Pyragą apibarstykite uogomis ir išimkite iš formos.
Galima papuošti mėtų lapeliais ir apibarstyti cukraus pudra.