Karštas vynas

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Karštas vynas

Ingredientai

Karštas vynas

  • Malbec arba Zinfandel raudonasis vynas
     750 ml
  • Šviežiai tarkuotas muskato riešutas
     1 šaukštelis (-iai)
  • Mandarinų arba apelsinų žievelės
     1 gabalėlis (-iai)
  • Žvaigždinis anyžius
     1 vnt.
  • Imbierų šaknys
     1 gabalėlis (-iai)
  • Medus
     2 šaukštas (-ai)
  • Gvazdikėliai
     
  • Cinamono lazdelė
     2 vnt.

Patiekimui

  • Razinos besėklės Rimi
      Pagal skonį
  • Migdolai
      Pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Visus ingredientus pakaitinkite puode, bet neužvirinkite.

Prieš patiekdami nukoškite. Patiekite su razinomis ir migdolais. 

Recepte naudojamas alkoholis

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis