Karšto vyno gėrimas su apelsinais ir spanguolėmis
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
Nealkoholinis vynas BERRY GOOD PUNSCH750 ml
-
apelsinai3 vnt.
-
karšto vyno prieskonių mišinys1 pakuotė (-ės)
-
rudasis cukrus50 g
-
šviežios spanguolės100 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Apelsinus supjaustykite plonais žiedeliais.
Į puodą supilkite vyną, suberkite prieskonius, cukrų, apelsinų žiedelius. Pakaitinkite 10 min. retkarčiais pamaišydami. Stebėkite, kad gėrimas neužvirtų.
Patarimas: jei neturite karšo vyno prieskonių mišinio, naudokite šiuos prieskonius: 4 anyžių žvaigždeles, 6 gvazdikėlius, 1 šaukštelį imbiero, žiupsnelį muskatų, cinamono lazdelę ir apelsinų žieveles.
Gėrimą nukelkite nuo kaitros. Suberkite spanguoles ir uždengę puodą 10 min. leiskite gėrimui pribręsti.
Karštą vyną išpilstykite į taures.