Kebabai su čederio sūriu
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
Smulkinta kiauliena500 g
-
Kmynai1 šaukštelis (-iai)
-
„Selection by Rimi“ barbekiu prieskonių mišinys1.5 šaukštas (-ai)
-
Cinamonas0.33 šaukštelis (-iai)
-
Pomidorų pasta1 šaukštas (-ai)
-
Čederio sūris60 g
-
Cinamono lazdelės6 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Kiaulienos faršą dėkite į dubenį ir supilkite pomidorų pastą, išmaišykite.
Kmynus sumaišykite su BBQ prieskoniais ir suberkite į mėsą.
Sūrį supjaustykite į šešis kubelius.
Kruopščiai išminkykite mėsą su prieskoniais ir padalykite ją į 6 dalis.
Formuokite ovalų kebabą, į jo vidų dėkite sūrio kubelį. Vietoje kaulo naudokite cinamono lazdelę.
Kepkite ant grotelių, keptuvėje su dangčiu arba orkaitėje apie 18-20 minučių, kol gražiai apskrus.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis ar salotų garnyru.
Skanaus!