Kebabai su čederio sūriu

  • Gaminimas 40min
  • Vidutinis
Kebabai su čederio sūriu

Ingredientai

Ingredientai:

  • Smulkinta kiauliena
     500 g
  • Kmynai
     1 šaukštelis (-iai)
  • „Selection by Rimi“ barbekiu prieskonių mišinys
     1.5 šaukštas (-ai)
  • Cinamonas
     0.33 šaukštelis (-iai)
  • Pomidorų pasta
     1 šaukštas (-ai)
  • Čederio sūris
     60 g
  • Cinamono lazdelės
     6 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kiaulienos faršą dėkite į dubenį ir supilkite pomidorų pastą, išmaišykite.

Kmynus sumaišykite su BBQ prieskoniais ir suberkite į mėsą.

Sūrį supjaustykite į šešis kubelius.

Kruopščiai išminkykite mėsą su prieskoniais ir padalykite ją į 6 dalis.
 

Formuokite ovalų kebabą, į jo vidų dėkite sūrio kubelį. Vietoje kaulo naudokite cinamono lazdelę.

Kepkite ant grotelių, keptuvėje su dangčiu arba orkaitėje apie 18-20 minučių, kol gražiai apskrus.

Patiekite su mėgstamomis daržovėmis ar salotų garnyru.
Skanaus!

Panašūs receptai

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas