Kepta vištiena su sezamais ir shiitake grybais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
shiitake grybai (tinka pievagrybiai)200 g
-
svogūnų laiškai120 g
-
vištienos filė600 g
-
aliejus2 šaukštas (-ai)
-
sezamų aliejus2 šaukštelis (-iai)
-
sezamų sėklos2 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
terijakio (Teriyaki) padažaspatiekiant
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Supjaustykite grybus ir laiškinius svogūnus. Susmulkinkite vištieną.
Kepkite vištieną ir grybus aliejuje apie 4 min. Pabarstykite druska ir pipirais. Suberkite svogūnų laiškus, sezamo sėklas ir supilkite sezamų aliejų. Viską kepkite keletą minučių.
Patiekite su terijakio padažu ir ryžiais.