Kepti obuoliai su avižiniais dribsniais ir figomis
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
obuoliai4 vnt.
-
avižiniai dribsniai (geriau smulkesni)2 šaukštas (-ai)
-
šviežios datulės4 vnt.
-
migdolų gėrimas2 šaukštas (-ai)
-
varškė4 šaukštas (-ai)
-
cinamonas0.5 šaukštelis (-iai)
-
ispaninių šalavijų (chia) sėklos1 šaukštas (-ai)
-
pekano riešutai (arba kiti mėgstami)1 šaukštas (-ai)
-
vanilinis cukrus1 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išskobkite obuolius. Datules supjaustykite. Sumaišykite visas įdaro sudedamąsias dalis ir supilkite į obuolių vidų. Juos pašaukite į iki 1800C įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 min.