Kepti žiedinio kopūsto ryžiai su špinatais, migdolais ir kariu

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Kepti žiedinio kopūsto ryžiai su špinatais, migdolais ir kariu

Ingredientai

Pagrindinis patiekalas

  • laiškiniai svogūnai
      4 laiškiniai svogūnai
  • česnako skiltelė
     1 skiltelė (-ės)
  • karis
     2 šaukštelis (-iai)
  • migdolų drožlės
     50 g
  • aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • žiedinių kopūstų ryžiai
     250 g
  • jaunų špinatų lapeliai
     65 g
  • druska
      pagal skonį
  • juodieji pipirai
      pagal skonį

Serviravimui

  • krevetės be kiauto
      pagal skonį
  • mangų čatnis
      pagal skonį
  • Jogurtas be priedų
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Trūksta laiko? Šį skanų patiekalą paruošite per ketvirtį valandos! Pakepinkite laiškinius svogūnus, česnaką, karį ir migdolus aliejuje. Pridėkite žiedinių kopūstų ryžių. Sumaišykite šviežius špinatus, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekalas paruoštas!
Nupjaukite apatinę laiškinių svogūnų dalį ir supjaustykite juostelėmis. Nulupkite ir sutarkuokite česnaką.
Pakepinkite laiškinius svogūnus, česnaką, karį ir migdolus aliejuje keptuvėje. Pridėkite žiedinio kopūsto ryžių ir kepkite apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Nukelkite keptuvę nuo kaitvietės ir įmaišykite špinatus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Serviravimui: patiekite žiedinių kopūstų ryžius su krevetėmis ir mango čatnio jogurtu.

Panašūs receptai

Moliūgų karis

50min • Lengvas

Plovas su kiauliena

1h 10min • Vidutinis