Kepti žiedinio kopūsto ryžiai su špinatais, migdolais ir kariu
Gaminimas 15min
Lengvas
Ingredientai
Pagrindinis patiekalas
laiškiniai svogūnai
4 laiškiniai svogūnai
česnako skiltelė
1skiltelė (-ės)
karis
2šaukštelis (-iai)
migdolų drožlės
50g
aliejus
1šaukštas (-ai)
žiedinių kopūstų ryžiai
250g
jaunų špinatų lapeliai
65g
druska
pagal skonį
juodieji pipirai
pagal skonį
Serviravimui
krevetės be kiauto
pagal skonį
mangų čatnis
pagal skonį
Jogurtas be priedų
pagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Trūksta laiko? Šį skanų patiekalą paruošite per ketvirtį valandos! Pakepinkite laiškinius svogūnus, česnaką, karį ir migdolus aliejuje. Pridėkite žiedinių kopūstų ryžių. Sumaišykite šviežius špinatus, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekalas paruoštas!
Nupjaukite apatinę laiškinių svogūnų dalį ir supjaustykite juostelėmis. Nulupkite ir sutarkuokite česnaką.
Pakepinkite laiškinius svogūnus, česnaką, karį ir migdolus aliejuje keptuvėje. Pridėkite žiedinio kopūsto ryžių ir kepkite apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Nukelkite keptuvę nuo kaitvietės ir įmaišykite špinatus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Serviravimui: patiekite žiedinių kopūstų ryžius su krevetėmis ir mango čatnio jogurtu.