Keptos bulvės tako padaže

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Bulvės DELIKATESS RIMI
     1800 g
  • TACO padažas RIMI PLANET
     230 g
  • Kietasis tarkuotas sūris RIMI
     80 g
  • Alyvuogių aliejus
     
  • Porai
     2 vnt.
  • Česnakai
     1 vnt.
  • Krapai
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Svogūnų laiškai
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Druska ir pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Bulves apibarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Sumaišykite.

Kepkite orkaitėje 200 °C temperatūroje, 20 minučių.

Supjaustykite porus kartu su krapais ir svogūnų laiškais.

Porus pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Įdėkite česnako.
Įpilkite tako padažo.

Padažui sutirštėjus, sudėkite jį ant orkaitėje keptų bulvių.

Sumaišykite ir sudėkite krapus bei svogūnų laiškus.

Patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu.

Panašūs receptai

Moliūgų karis

50min • Lengvas