Kiaulienos šonkauliukai su daržovėmis

  • Gaminimas 40min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliai
     600 g
  • Spalvotos morkos
     1 kg
  • Mažos bulvės
     900 g
  • Pievagrybiai
     350 g
  • Rozmarinas
     3 vnt.
  • Česnakas
     3 skiltelė (-ės)
  • Druska
     1 šaukštas (-ai)
  • Pipirai
     1 šaukštas (-ai)
  • Aliejus
     3 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išimkite šonkaulius iš pakuotės ir kepkite 20 min. 180 °C orkaitėje.

Supjaustykite morkas, sudėkite kartu į dubenį mažas bulves, pievagrybius, rozmarino šakeles, česnaką, druską, pipirus, aliejų. Viską sumaišykite ir dėkite į kepimo indą. Kepkite apie 30 min. 180 °C orkaitėje arba kol bulvės įgaus aksinės spalvą. 

Patiekiant užpilkyte šonkaulių sultis.

Panašūs receptai

Plovas su kiauliena

1h 10min • Vidutinis

Takai su lėtai troškinta mente

1h 30min • Vidutinis

Korėjietiški šonkauliukai

1h 30min • Vidutinis
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė