Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Kokosinė kario sriuba
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
alyvuogių aliejus2 šaukštas (-ai)
-
pievagrybiai150 g
-
ciberžolė1 šaukštelis (-iai)
-
imbieras40 g
-
raudonojo kario pasta2 šaukštas (-ai)
-
vištienos sultinys1 l
-
žuvies padažas1 šaukštas (-ai)
-
kokosų pienas400 ml
-
rudasis cukrus1 šaukštelis (-iai)
-
žalioji citrina1 vnt.
-
sojos pupelės100 g
-
rūkyto upėtakio filė2 vnt.
-
virtos tigrinės krevetės150 g
-
kalendrapatiekiant
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Alyvuogių aliejuje pakepinkite pievagrybius, citrinžolę, imbierą, įdėkite kario pastą.
Užpilkite vištienos sultinį.
Įdėkite žuvies padažo, supilkite koksų pieną. Virkite maišydami.
Įdėkite rudąjį cukrų, išspauskite žaliosios cirtinos sultis, sudėkite sojos pupeles.
Supjaustykite ir sudėkite ūpėtakio filė gabalėlius, taip pat suberkite krevetes.
Patiekite su kalendros lapeliai.