Koldūnai su faršu ir imbieru
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Įdaras
-
kininio kopūsto lapas3 lapai kininių kopūstų
-
kiaulienos arba jautienos faršas500 g
-
smulkinti svogūno laiškai85 g
-
smulkinti imbierai2 šaukštas (-ai)
-
druska1 šaukštelis (-iai)
-
cukrus1 šaukštelis (-iai)
-
sojos1 šaukštas (-ai)
-
keli lašeliai sezamų aliejauskeli lašeliai sezamų aliejaus
-
bulvių miltai1 šaukštas (-ai)
Koldūnų tešla
-
karštas ar šiltas vanduo300 ml
-
kvietiniai miltai365 g
-
rapsų aliejus (kepimui)2 šaukštas (-ai)
Padažas mirkymui
-
sojų padažas4 šaukštas (-ai)
-
cukrus3 šaukštas (-ai)
-
ryžių actas4 šaukštas (-ai)
-
tarkuotas šviežias imbieras2 šaukštelis (-iai)
-
smulkinta česnako skiltelė1 skiltelė (-ės)
-
sezamų aliejus2 šaukštelis (-iai)
-
smulkinta aitrioji paprikaviena smulkinta aitrioji paprika
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 35 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.