Korėjietiški šonkauliukai
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
kiaulienos šonkauliai3 kg
-
česnakas5 skiltelė (-ės)
-
imbierų šaknys1 šaukštas (-ai)
-
Šviesusis sojų padažas RIMI50 ml
-
Obuolių actas RIMI50 ml
-
Ekologiškas medus I LOVE ECO3 šaukštas (-ai)
-
sezamų aliejus2 šaukštas (-ai)
-
aitriųjų paprikų milteliai4 šaukštelis (-iai)
-
kukurūzų krakmolas1 šaukštelis (-iai)
-
Aliejus50 ml
Marinatui
-
Obuolių actas RIMI50 ml
-
Ekologiškas medus I LOVE ECO3 šaukštas (-ai)
-
Šviesusis sojų padažas RIMI50 ml
-
Aliejus50 ml
-
PipiraiPagal skonį
-
Imbiero šaknis3 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sumaišykite visus marinato ingredientus.
Sudėkite šonkaulius į tvirtus maišelius ir užpilkite marinatą. Uždarykite ir palaikykite šaldytuve bent 4 val, o dar geriau, per naktį.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
Išimkite šonkaulius išmaišelio, sudėkite į kepimo indą kartu su marinatu. Užpilkite vandeniu.
Kepkite 1 - 1:30 valandos, karts nuo karto apversdami. Jei mėsa ima degti, įpilkite dar šiek tiek vandens.
Šonkauliukai bus paruošti, kai mėsa ims lengvai kristi nuo kaulų.