Kreminė avižinių dribsnių košė
-
Gaminimas 35min
-
Lengvas
Ingredientai
Paruošimui
-
Avižiniai dribsniai0.5 stiklinė (-ės)
-
Druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
Vanduo1.5 stiklinė (-ės)
Virimui
-
Pienas400 ml
-
Cinamono žievelės1 vnt.
-
Džiovinti obuoliai (nebūtina)1 sauja (-os)
Serviravimui
-
Obuoliai1 vnt.
-
Klevų sirupas2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Avižinius dribsnius virkite pasūdytame vandenyje 3 minutes ir palikite bent 20 minučių ar net per naktį, kad gerai išbrinktų.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite pieną su cinamonu.
Sudėkite išbrinkusius dribsnius ir džiovintus obuolius.
Virkite 2-3 minutes ir patiekite su šviežių obuolių griežinėliais ir klevų sirupu.