Kreminė vištiena keptuvėje

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Viščiukų krūtinėlių filė RIMI
     4 vnt.
  • Alyvuogių aliejus RIMI
     50 šaukštas (-ai)
  • BBQ prieskonių mišinys RIMI
     4 šaukštas (-ai)
  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Rudieji pievagrybiai RIMI
     500 g
  • Miltai
     1 šaukštas (-ai)
  • Petražolės
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Vištienos sultinys
     300 ml
  • Čederio sūrio skonio lydytas sūrio produktas RIMI SMART
     150 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištienos filė.
Kepdami apibarstykite prieskoniais.
Kai vištiena šiek tiek apkeps, išimkite ją iš keptuvės ir pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus bei grybus.
Supilkite miltus ir šiek tiek pakaitinkite.
Supilkite sultinį ir sudėkite vištienos filė.
Uždenkite keptuvę dangčiu ir viską troškinkite 10 minučių.
Nuimkite dangtį, sudėkite sūrį ir užvirkite padažą.
Sudėkite petražoles.
Vištiena patiekiama su mėgstamais kalėdiniais garnyrais.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis