Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Kreminė vištiena keptuvėje
-
Gaminimas 25min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Viščiukų krūtinėlių filė RIMI4 vnt.
-
Alyvuogių aliejus RIMI50 šaukštas (-ai)
-
BBQ prieskonių mišinys RIMI4 šaukštas (-ai)
-
Svogūnai1 vnt.
-
Rudieji pievagrybiai RIMI500 g
-
Miltai1 šaukštas (-ai)
-
Petražolės1 ryšulėlis (-iai)
-
Vištienos sultinys300 ml
-
Čederio sūrio skonio lydytas sūrio produktas RIMI SMART150 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištienos filė.
Kepdami apibarstykite prieskoniais.
Kai vištiena šiek tiek apkeps, išimkite ją iš keptuvės ir pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus bei grybus.
Supilkite miltus ir šiek tiek pakaitinkite.
Supilkite sultinį ir sudėkite vištienos filė.
Uždenkite keptuvę dangčiu ir viską troškinkite 10 minučių.
Nuimkite dangtį, sudėkite sūrį ir užvirkite padažą.
Sudėkite petražoles.
Vištiena patiekiama su mėgstamais kalėdiniais garnyrais.
Panašūs receptai
Pagrindinis ingridientas
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša
Bulvės
Mano šeimai
Gaminame su vaikais