Kreminės agurkų ir ridikėlių salotos
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
trumpavaisiai agurkai2 vnt.
-
ridikėliai7 vnt.
-
svogūnų laiškai4 vnt.
-
druska ir pipiraipagal skonį
-
grūdėta varškė150 g
-
ridikėlių daigai30 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Agurkus ir ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūnų laiškus supjaustykite 5 mm ilgio gabaliukais.
Agurkus, ridikėlius, svogūnų laiškus sumeskite į dubenėlį ir išmaišykite.
Paskaninkite druska ir pipirais. Ant viršaus užpilkite grūdėtos varškės ir papuoškite daigais.
1 patarimas. Vietoje grūdėtos varškės galite naudoti graikišką jogurtą ar tepamąjį varškės sūrį.
2 patarimas. Salotas galite gardinti saulėgrąžų daigais ar kalendromis, krapais.