Krevečių iešmeliai su lašišomis ir ananasais
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
nevirtos krevetės300 g
-
atšaldyta lašišos filė500 g
-
ananasas0.5 vnt.
-
žaliosios citrinos2 vnt.
-
alyvuogių aliejus2 šaukštas (-ai)
-
žuvų prieskoniai1 šaukštelis (-iai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pasiruoškite iešmelius. Jei naudosite medinius iešmelius, pamirkykite juos vandenyje 30 minučių.
Ananasą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Lašišų filė supjaustykite kubeliais. Pašalinkite krevečių kevalus. Dubenyje sumaišykite krevetes ir lašišų filė su žuvų prieskoniais, druska ir pipirais. Paruoštus produktus verkite ant iešmelių ir dėkite į skardą, apšlakstykite aliejumi. Kepkite įkaitintoje iki 180 oC orkaitėje apie 10 minučių.