Krevečių iešmeliai su lašišomis ir ananasais

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Krevečių iešmeliai su lašišomis ir ananasais

Ingredientai

  • nevirtos krevetės
     300 g
  • atšaldyta lašišos filė
     500 g
  • ananasas
     0.5 vnt.
  • žaliosios citrinos
     2 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • žuvų prieskoniai
     1 šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pasiruoškite iešmelius. Jei naudosite medinius iešmelius, pamirkykite juos vandenyje 30 minučių.

Ananasą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Lašišų filė supjaustykite kubeliais. Pašalinkite krevečių kevalus. Dubenyje sumaišykite krevetes ir lašišų filė su žuvų prieskoniais, druska ir pipirais. Paruoštus produktus verkite ant iešmelių ir dėkite į skardą, apšlakstykite aliejumi. Kepkite įkaitintoje iki 180 oC orkaitėje apie 10 minučių.

Panašūs receptai

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas