Krevetės su šonine
-
Gaminimas 2h
-
Lengvas
Ingredientai
-
Pjaustyta kiaulienos šoninė150 g
-
Tigrinės krevetės16 vnt.
-
Sojų padažaspagal skonį
-
Bambukiniai iešmeliaiPagal poreikį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Šis elegantiškas užkandis kilęs iš Japonijos, kur vietoj krevečių kartais naudojamos ir vištienos kepenėlės.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Šoninės griežinėlius perpjaukite per pusę.
Kiekvieną nuvalytą krevetę įsukite į šoninės riekelę ir perverkite mediniu iešmeliu.
Išdėliokite suktinukus ant keptuvės ir kiekvieną apšlakstykite keliais lašais sojos padažo.
Kepkite orkaitėje 15 minučių, kol šoninė iškeps. Patiekite karštą.