Lašiša, kepta sluoksniuotoje tešloje
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Šaldyti smulkinti špinatai porcijomis RIMI400 g
-
Česnakas1 skiltelė (-ės)
-
Ypač tyras alyvuogių aliejus RIMI1 šaukštas (-ai)
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Lašišos file500 g
-
Greitai užšaldyta sluoksniuota tešla RIMI250 g
-
Bazilikų PESTO padažas SELECTION BY RIMI50 g
-
Plaktas kiaušinis1 vnt.
-
Pasterizuota grietinėlė RIMI200 g
-
Bazilikas vazonėlyje
-
Citrinos1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Paprastą, bet įspūdingą patiekalą pagaminsite traškios sluoksniuotos tešlos kevale iškepę lašišą kartu su špinatais ir pesto.
Atšildytus špinatus ir česnakus pakepinkite aliejuje apie 5 minutes, kol skystis nugaruos. Suberkite citrinos žievelę ir pagardinkite druska bei pipirais.