Lašiša su miso padažu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Lašiša su miso padažu
Kotryna Stankuvė
Ko nors skanaus

Ingredientai

  • Lašišų filė be kaulų, be odos
     600 g
  • Šviežia miso pasta
     2 šaukštas (-ai)
  • Sojos padažas
     2 šaukštas (-ai)
  • Sezamų aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • Ryžių actas
     1 šaukštas (-ai)
  • Medus
     1 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Visus padažo ingredientus sumaišykite ir maždaug puse gauto padažo patepkite lašišos gabalėlius.
Kepkite 20min, 190 laipsnių orkaitėje - labai svarbu neperkepti!
Išėmę iš orkaitės leiskite pailsėti porą minučių ir patepkite likusiu padažu.
Patiekite iškart su mėgstamu garnyru - aš rinkausi šviežių daržovių salotas.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas