Ingredientai
Sultiniui
-
Lašišos kaulai ir galvaVikas, kas liko po filiavimo
-
Morka1 vnt.
-
Salierų stiebai3 vnt.
-
Svogūnai1 vnt.
-
Česnakai4 skiltelė (-ės)
-
Laurų lapai4 vnt.
-
Kvapieji pipirai5 vnt.
-
Cinamono lazdelės2 vnt.
-
Imbierų šaknys3 cm
-
Kardamonų ankštys5 vnt.
-
Raudonos aitriosios paprikos1 vnt.
-
Druska1 šaukštas (-ai)
-
Vanduo3 l
Sriubai
-
Sultinys500 ml
-
Ryžių makaronai100 g
-
Lašiša150-200g lašišos (likusios po sultinio virimo arba keptos atskirai)
-
Ridikėliai1 sauja (-os)
-
Cukinija0.25 vnt.
-
Fasuotas bazilikas1 ryšulėlis (-iai)
-
Fasuota kalendra1 ryšulėlis (-iai)
-
Fasuoti svogūnų laiškai1 ryšulėlis (-iai)
-
Fasuota mėta1 ryšulėlis (-iai)
-
Aitriųjų paprikų padažas UNI-EAGLE SRIRACHAPatiekimui
-
Žaliosios citrinos1 skiltelė (-ės)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.