Lenkiškas obuolių pyragas „Sharlotka“
-
Gaminimas 2h
-
Vidutinis
Ingredientai
-
sviestas150 g
-
kvietiniai miltai250 g
-
druska1 žiupsnelis
-
cukraus pudra100 g
-
kepimo milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
kiaušiniai3 vnt.
Obuolių įdarui
-
obuoliai „Fuji“1 kg
-
rudasis cukrus2 šaukštas (-ai)
-
cinamonas1 šaukštelis (-iai)
-
vanilinio kvapo medziaga1 šaukštelis (-iai)
Morengui
-
druska1 žiupsnelis
-
cukraus pudra3 šaukštas (-ai)
-
kiaušiniai3 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.