Makaronai su kreminiu sūrio ir krevečių padažu

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Nevirtos baltakojės blyškiosios krevetės be kiautų su česnakiniu marinatu RIMI
     400 g
  • Česnakai
     4 skiltelė (-ės)
  • Alyvuogių aliejus
     
  • Sviestas RIMI
     50 g
  • Kvietiniai miltai RIMI
     30 g
  • Pienas RIMI
     500 ml
  • Sultinys
     
  • Makaronai RIMI Cornetti
     250 g
  • Sūris ICA Gruyere
     200 g
  • Sūris Parmigiano Reggiano
     80 g
  • Druska
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sutarkuokite 200 g griujerio sūrio
Užvirkite sultinį
Pakepinkite 400 g krevečių alyvuogių aliejuje
Į tą pačią keptuvę įdėkite sviesto
Įberkite miltų
Įpilkite sultinio
Įpilkite pieno
Virkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės, ir įdėkite 250 g makaronų
Pamaišydami virkite 10 minučių
Įdėkite 400 g krevečių
Sumažinkite ugnį ir suberkite tarkuotą sūrį
Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį
Patiekite su kietuoju sūriu ir citrina

Panašūs receptai