Makaronai su lašiša ir mėtomis
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
paprika1 vnt.
-
lašišos filė600 g
-
makaronai400 g
-
Ankštiniai žirniai150 g
-
alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
-
mėta1 ryšulėlis (-iai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
špinatai65 g
-
citrina0.5 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Susmulkinkite česnaką. Iš paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite.
Nulupkite nuo lašišos odelę ir supjaustykite filė kubeliais (apie 2 x 2 cm).
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės nurodytas instrukcijas. Žirnelius su ankštimis įdėkite virti kartu, kai iki makaronų išvirimo laiko bus likusios apie 3 min.
Lašišos kubelius kepkite įkaitintame aliejuje apie 3 min, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite papriką ir česnaką, viską kepkite apie 2 min.
Makaronus ir žirnelius sumaišykite su lašiša, smulkintais mėtų lapeliais, špinatais, citrinos sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais.