Mangų salotos su paprikomis ir raudonaisiais svogūnais
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
mangai2 vnt.
-
raudonoji paprika1 vnt.
-
raudonasis svogūnas0.25 vnt.
-
svogūno laiškai2 vnt.
-
mėtos lapeliai
-
sezamų sėklos1 šaukštas (-ai)
Užpilui:
-
žaliųjų citrinų sultys2 šaukštas (-ai)
-
žuvų padažas1 šaukštas (-ai)
-
rudasis cukrus1 šaukštelis (-iai)
-
sojų padažas0.5 šaukštelis (-iai)
-
česnakas1 skiltelė (-ės)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pasiruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite žaliųjų citrinų sultis, žuvų padažą, sojų padažą, cukrų. Labai smulkiai sukapokite arba sutarkuokite česnaką ir suberkite į padažą.
Mangus perpjaukite, išimkite kaulus, nulupkite. Papriką nuplaukite, perpjovę išimkite sėklytes. Svogūną nulupkite. Mangus, papriką, svogūną supjaustykite šiaudeliais. Mėtų lapelius sukapokite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Visus produktus suberkite į serviravimo indą, užpilkite paruoštu užpilu ir išmaišykite.