Ingredientai
-
Lašišų filė be kaulų, be odos, RIMI500 g
-
Raudonieji svogūnai1 vnt.
-
Citrinos2 vnt.
-
Fasuotos petražolės
-
Aitriųjų paprikų dribsniai
-
Medus RIMI1 šaukštelis (-iai)
-
Šviesusis sojų padažas RIMI2 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Marinuotą lašišą galima panaudoti:
• Tartaras su avokadu, lašiša, keliais šaukšteliais lašišos marinato ir būtinai svogūnais iš marinato.
• Beigelis su tepamuoju sūriu, kaparėliais ir lašiša.
• Užkandis su RIMI duonos traškučiais, tepamuoju sūriu ir smulkinta lašiša.
• Karpačio stiliaus užkandis - plonai pjaustyta lašiša su teriyaki padažu.