Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Maži blyneliai su rūkyta lašiša
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Blyneliams
-
Laisvai laikomų vištų kiaušiniai RIMI2 vnt.
-
Druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
Cukrus0.5 šaukštelis (-iai)
-
Pienas RIMI SMART180 ml
-
Viso grūdo dalių kvietiniai miltai2 šaukštas (-ai)
-
Kvietiniai miltai RIMI4 šaukštas (-ai)
-
Kepimo milteliai RIMI0.5 šaukštelis (-iai)
-
AliejusKepimui
Kremui
-
Sunokę avokadai HASS2 vnt.
-
Citrinų sultys iš koncentrato ICA1 šaukštas (-ai)
-
Druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
Alyvuogių aliejus RIMI50 ml
Papuošimui
-
Saulėgrąžų daigai1 sauja (-os)
-
Šaltai rūkyta lašišos filė RIMI1 pakuotė (-ės)
-
PipiraiPagal skonį
-
Citrinos žievelė1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, druską ir cukrų.
Šaukštais suberkite miltus, pradėdami nuo visų grūdo dalių miltų. Maišykite, kol tešla taps tirštos grietinės konsistencijos, suberkite kepimo miltelius.
Supilkite mišinį į buteliuką su dozatoriumi.
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių.
Atidėkite blynelius į šalį, kad atvėstų.
Paruoškite avokadų kremą: sudėkite visus ingredientus į dubenį ir išplakite iki kremo konsistencijos.
Patiekite užkandį lėkštėje. Ant blynelių dėkite avokadų kremo, nedidelį gabalėlį lašišos ir želmenų. Užbarstykite citrinos žievelės ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.