Mėsainis su troškinta antiena ir mangų padažu
-
Gaminimas 2h 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Patiekalo ingredientai
-
ančiuko kulšelės1 vnt.
-
druska ir pipiraižiupsnelis
-
alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
-
salotų lapai2 vnt.
-
morka1 vnt.
-
saliero šaknis0.5 vnt.
-
česnakas1 vnt.
-
imbieras15 g
-
cukrusžiupsnelis
-
citrina0.5 vnt.
-
mėsainių bandelės2 vnt.
-
mangų padažas2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite anties kulšelę. Apkepkite iš abiejų pusių, pagardinkite druska, pipirais, užpilkite vandens, kad apsemtų, ir troškinkite apie 2,5 valandos.
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite nuvalytas ir susmulkintas daržoves. Kai daržovės suminkštės, sudėkite sutarkuotą imbierą, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais. Viską kelias minutes patroškinkite ant silpnos ugnies. Daržovės turi likti traškios. Į daržoves išspauskite pusę citrinos sulčių, sumaišykite. Česnako naudokite 1 skiltelę.
Perpjaukite bandelę pusiau. Dėkite sluoksniais paruoštus produktus, salotų lapus ir mangų padažą.