Migdolų masė

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Migdolų masė

Ingredientai

  • Gliaudyti migdolai RIMI
     200 g
  • Cukraus milteliai
     160 g
  • Kiaušinio baltymai
     1 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pasigaminkite naminės migdolų masės, kurią bus galima naudoti kepiniams ir saldumynams.

Migdolus smulkiai sutrinkite virtuviniu kombainu.
Suberkite cukraus pudrą ir kiaušinių baltymus, plakite virtuviniu kombainu iki vientisos masės.
Laikyti šaldytuve iki 2 savaičių

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis