Mini blynukų bokšteliai su varškės kremu
-
Gaminimas 40min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
Kiaušiniai1 vnt.
-
Vanduo arba pienas200 ml
-
Blynų ir vaflių mišinys be gliuteno250 g
-
Aliejus1 šlakelis (-iai)
-
Mandarinas3 vnt.
-
Šviežios mėtos2 vnt.
-
Varškė250 g
-
Minkštasis sūris100 g
-
Cukraus pudra2 šaukštas (-ai)
-
Vanilinis cukrus1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Blynukus iškepkite, kaip nurodyta instrukcijoje ant blynų ir vafl ių mišinio be gliuteno pakelio. Iškepę leiskite blynukams atvėsti.
Tuo tarpu visus varškės kremui skirtus ingredientus sudėkite į vidutinio dydžio dubenį. Išplakite juos elektriniu maišytuvu iki vientisos masės (arba pertrinkite masę per sietelį).
Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį su plačiu antgaliu.
Kiekvienam bokšteliui atidėkite po tris blynukus. Tada pertepkite visus sluoksnius, sulipdydami trijų aukštų bokštelius. Ant viršaus užpurkškite kremo.
Nuo nuluptų mandarinų skiltelių nuimkite baltas plėveles – turi likti skiltelės be odelių. Papuoškite mandarinų skiltelėmis blynukų bokštelius. Spalvingumo, gaivos ir aromato bokšteliams suteiks ant viršaus įsmeigti šviežių mėtų lapeliai.