Mocarela su žolelėmis
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Sūris Mozzarella Buffalo2 vnt.
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
RozmarinasViena šakelė
-
Bazilikas5 lapeliai
-
Petražolės5 lapeliai
-
Apelsino žievelė1 vnt.
-
Apelsinų sultys1 vnt.
-
Alyvuogių aliejus60 ml
-
Jūros druska1 šaukštelis (-iai)
-
Juodieji pipirai1 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Česnako skilteles supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai sutarkuokite apelsino žievelę. Sudėkite visus recepte išvardintus ingredientus į stiklinį indą, viską sumaišykite ir uždenkite.
Uždengtą stiklinį indą kelis kartus apverskite aukštyn kojomis, kad ingredientai dar geriau susimaišytų tarpusavyje.
Įdėkite stiklinį indą į šaldytuvą ir palikite 12–24 valandas. Patiekalas patiekiamas kaip užkandis ar priedas prie makaronų, salotų.